Lantionpohjan
fysioterapia

82€ / 75 min (ensikäynti)

69€ / 60 min (jatkokäynnit)

Henkilökohtainen EMG elektrodi hoidon yhteydessä 35€

Lantionpohjan lihakset ovat tärkeä lihasryhmä, jotka vaikuttavat muun muassa virtsan ja ulosteen pidätyskykyyn, seksuaaliseen nautintoon ja koko keskivartalon toimintaan yhdessä muiden syvien lihasten kanssa.

Lantionpohjan toimintahäiriöitä kuten virtsankarkailua, tiheä virtsaisuutta, yhdyntä- ja muita lantionalueen kipuja ja laskeumia, voi esiintyä kaiken ikäisillä naisilla. Raskauden aikana, synnytyksen jälkeen ja vaihdevuosien koittaessa kyseiset vaivat voivat tulla arkipäiväisiksi. Myös nuorilla, fyysisesti aktiivisilla naisilla voi esiintyä lantionpohjan ongelmia, kuten lantionpohjan ylijännitystä.

Lantionpohjan fysioterapiassa tutkitaan lantion ja keskivartalon syvien lihasten toiminta, jonka perusteella asiakkaalle laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma ja fysioterapeuttinen harjoitusohjelma. Tarpeen mukaan voidaan käyttää biopalautelaitetta (EMG) ja/tai tehdä fysioterapeuttinen sisätutkimus, josta sovitaan asiakkaan kanssa aina etukäteen. Lantionpohjan fysioterapiassa tarkastellaan kehoa kokonaisuutena, jokaisen naisen lähtökohdat ja tavoitteet huomioiden.

Ota yhteyttä
Puhelin: 040 – 722 3497 / Sähköposti: marianna (ät) fysiofemi.fi
Created with love by Wiisas Crew